Picturesat 1

Upoznajte Amazfit satove

Fascinirani vremenom, ljudi su od davnina pokušavali da ga izmere na najrazličitije načine, te je sat jedan od najranijih ljudskih pronalazaka. Iako je nezamislivo da danas koristimo peščane ili sunčane satove, pa čak i analogne, potreba za merenjem vremena je ista, čak i veća, imajući u vidu zahteve koje je donelo moderno doba prateći napredak tehnologije i komunikacija.

Pronalazeći načine da ove informacije prenese na brz način i učini ih dostupnim korisnicima u svakom trenutku, kompanija Amazfit je osmislila novi koncept sata sa naprednim funkcijama kako bi olakšala svakodnevnicu, podižući mogućnosti pametnih satova na jedan nov nivo. 

Njihovi modeli poput Neo, GTS 2 mini i GTR 2 Sport su definitivno pametni satovi koji su pomerili granicu po pitanju dizajna, trajanja baterije, BioTracker™ tehnologije i režima za vežbanje. 

Amazfit Neo – Retro dizajn, napredne funkcije

Iako izgled vraća u prošlost, njegove karakteristike su oličenje savremenog doba. 

015156f5 5233 479b a93a 2a391abe5632

Ono po čemu je NEO prepoznatljiv i neprikosnoven jeste njegova baterija. U zavisnosti od toga da li se koristi svakodnevno punim kapacitetom ili je uključen režim štednje energije, baterija će trajati između 28 i 37 dana uprkos aktivnoj Always-on opciji STN black & white ekrana. 

Zahvaljući BioTracker™ tehnologiji, ovaj uređaj prati puls 24/7, ali i ima mogućnost upozorenja ukoliko detektuje neregularan srčani ritam.

Osim analize sna i mogućnosti konstantnog merenja pulsa, vaš novi pametni sat prati svaku fizičku aktivnost u realnom vremenu i daje informacije o tome koliko je trajao trening i analizu pulsa tokom bavljenja aktivnošću.

Uvek uključen displej od 1.2” poseduje opciju Lift-to-wake koja omogućava brzu aktivaciju ekrana. Sinhronizacija sa telefonom omogućava čitanje tekstualnih poruka, e-pošte, kao i obaveštenja iz raznih aplikacija koje posedujete. Uz pomoć bluetooth konekcije može se upravljati kamerom na mobilnom telefonu.

Dolazi u crnoj, crvenoj i zelenoj boji. 

Amazfit GTS 2 mini odlikuje to što je mali, ali ima ogromnu moć!

9fe1fcea bd0f 4803 9714 25c15eab4a30

Poseduje Always-on  AMOLED displej u boji od 1.55”, a više od 50 različitih ekrana omogućavaju korisniku da personalizuje svoj pametni sat i uskladi ga uz svoje raspoloženje ili odevnu kombinaciju. 

Funkcije kao što su praćenje rada srca, saturacija kiseonika u krvi, faze sna, nivo stresa i kalendar menstrualnog ciklusa omogućavaju uvid u celokupnu zdravstvenu sliku na vašoj ruci. Osim informacija koje vam mogu pomoći da uočite i rešite potencijalni zdravstveni problem, uz novog pametnog asistenta možete raditi vežbe disanja koje će vam pomoći da redukujete stres i naučite da se opustite. 

Pomodoro dodatak će vam omogućiti da poboljšate koncentraciju i budete produktivniji, tako što će vam pomoći da uspostavite ravnotežu između posla i potrebnih pauza. Poboljšajte radne navike i efikasnije koristite vaše vreme. 

Ovaj model je dostupan u tri boje – Midnight Black, Flamingo Pink i Sage Green, a moderan dizajn čini ovaj sat neizostavnim modnim dodatkom.

Amazfit GTR 2 Sport

Predstavlja spoj eleganicije i sporta. Njegov prefinjeni izgled i opcije praćenja zdravlja i fizičke aktivnosti čine idealnu kombinaciju. 

Poseduje AMOLED ekran u boji od 1.39” , koji je otporan na ogrebotine i ima 326 piksela po inču. 

54b3b54c 833f 450c 8571 48ff63614213

Vodootporan je na dubini do 50 metara, te predstavlja savršenog partnera svima koji uživaju u vodenim sportovima, ali ono što je još važnije jeste to da poseduje 90 sportskih modova i pametno prepoznavanje fizičke aktivnosti. Aktivacijom sportskog režima, na pametni telefon stiže analitički izveštaj koji će pomoći u osmišljavanju plana vežbanja i unapređenju treninga. 

Osim što prati rad srca, Amazfit GTR 2 Sport upozorava ukoliko detektuje nepravilan srčani ritam. Proverava nivo stresa, koji može biti opušten, normalan, srednji ili visok i uvek kada ste pod pritiskom, možete dobiti savet kako da smanjite napetost. 

Poseduje glasovnog asistenta koji savršeno funkcioniše i u offline režimu, kao i funkciju pozivanja i primanja poziva. 

Iako naizgled deluje kao da satovi imaju veoma slične funkcije, važno je da znate da se modeli razlikuju, jer svaki od njih ima baš onakve performanse kakve ste oduvek želeli da nosite oko svog zgloba. Samo treba da nađete partnera sa kojim ste u potpunosti kompatibilni.