TuneCore: “Zadržite 100% prihoda od prodaje muzike!”

TuneCore

TuneCore najavljuje nove, neograničene, cene izdanja da podstakne neprestano stvaranje muzike

TuneCore je globalna platforma za nezavisne muzičare za kreiranje publike i karijere – sa tehnologijom i uslugama preko distribucije, administracije izdavaštva i niza promotivnih usluga.

Usluge TuneCore Music Distribution pomažu umetnicima, izdavačima i menadžerima da prodaju svoju muziku preko poznatih platformi: Spotify, Apple Music, Amazon Music, Deezer, TikTok, Tencent i više od 150 prodavnica za preuzimanje i strimovanje širom sveta, dok zadržavaju 100 odsto prihoda od prodaje i prava za nisku godišnju paušalnunaknadu.

TuneCore sada nudi nezavisnim umetnicima i izdavačkim kućama najpristupačniji plan neograničene distribucije na tržištu, dok nastavlja da nudi najveću isplatu umetnicima i omogućava im da ubrzaju otkrivanje fanova.

Sa lansiranjem TuneCore-ovog Unlimited programa, konstantno kreiranje muzike postaje pristupačnije za sve umetnike dajući umetnicima kontrolu da izdaju neograničen broj singlova i albuma po jednoj fiksnoj godišnjoj ceni.

TuneCore-ov novi Unlimited program uključuje četiri plana za pružanje opcija i izbora koji će zadovoljiti jedinstvene potrebe svih umetnika:

● Novi plan izvođača – BESPLATNO (FREE) je jedinstveno rešenje na jednom mestu, na tržištu, koje omogućava besplatno neograničeno objavljivanje pesama u muzičkim bibliotekama na mrežama Facebook, Instagram, TikTok i YouTube (uključujući Shorts, Content ID i pristup YouTube-ovom zvaničnom kanalu izvođača) da olakša otkrivanje i viralnost na ključnim platformama društvenih medija bez naknade unapred i isplate 80% prikupljenog umetniku.

● Plan za izvođače u usponu – 14,99 USD godišnje je među najpristupačnijim planovima neograničene distribucije na tržištu. Uključuje sve, od plana za novog izvođača plus neograničenu distribuciju izdanja do 150+ partnera za striming i prodavnice kao što su Spotiy, Apple Music, Amazon Music, Deezer i Tidal, dok nastavlja da plaća umetnicima 100% prihoda. Ovaj plan takođe uključuje pristup unapred zakazivanju svih datuma objavljivanja, zvaničnu verifikaciju na Spotify-u i Apple Music platformi, kao i vreme odgovora podrške izvođačima u roku od 72 sata.

Plan za Breakout Artist – 29,99 USD godišnje uključuje sve od planova „Novi izvođač“ i „Izvođač u usponu“ plus besplatan pristup Automator-u (automatski uključuje vaše izdanje u svim striming i digitalnim prodavnicama koje će biti dostupne u budućnosti), izveštavanje za preuzimanje i vreme odgovora podrške za umetnike u roku od 48 sati.

● Profesionalni plan – 49,99 USD godišnje je dizajniran za izdavače, menadžere i umetnike koji su napredniji u svojim karijerama i koji bi imali koristi od sofisticiranijih funkcija izdanja. Uključuje sve iz ostala tri plana plus premium izveštavanje o prodaji, korišćenje sopstvenog UPC-a i prilagođenog naziva etikete, pristup ograničenjima za odabranu zemlju, ekskluzivna partnerstva i promotivne mogućnosti.

Ovaj plan takođe daje mogućnost dodavanja dodatnih profila umetnika (za 14,99 USD/izvođaču godišnje) i najbrže vreme odgovora podrške za umetnike, u roku od 24 sata.