svet iz doba jure unisteno kralj

„Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo“ vam donosi pravo VR iskustvo

Na večerašnjoj svečanoj premijeri filma „Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo”, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, pred početak projekcije, od 18:30 časova u holu ispred bioskopa svi posetioci imaće priliku da uživaju u neponovljivoj šetnji sa dinosaurusima i da se upuste u avanturu u kojoj vladaju stvorenja iz doba jure, koja ulivaju strahopoštovanje i divljenje.

Na premijernom prikazivanju filma „Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo”  sa početkom u 19:30 časova, imaćete priliku da osetite prisustvo veličanstvenih dinosaurusa i na trenutak promenite realnost. Svet iz doba jure, koji je inspiracija i o kome maštaju mnogi, možete doživeti na Okulus Go uređajima.

Pozivamo vas da se prepustite nesvakidašnjem VR iskustvu proživljavajući epizodu filma, zajedno sa veoma inteligentnim velosiraptorom Plavom, koja će pokušati da preživi boreći se sa nekim od najsurovijih predatora sa ostrva Isla Nublar.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

https://youtu.be/bFdQxAdf5XQ