LP Duo foto Marko Milovanovic

LP DUO: Promocija albuma „Duality“ u Narodnom pozorištu

Klavirski dvojac,  LP Duo, koga čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće u petak, 6. marta u 20 časova u Narodnom pozorištu, na sceni Raša Plaović, gde će koncertno promovisati album „Duality“, u izdanju Universal Music Serbia. 

Album je premijerno predstavljen internacionalnoj publici u okviru Yellow Lounge – Deutsche Grammophon programa u Salzburgu, a duo se ovom prilikom vraća neizostavnom Beogradu.

Deo Yellow Lounge nastupa pogledajte OVDE

„Uvek nam je izuzetno specijalno da nastupamo u Beogradu, pred našom publikom i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Ovo je zaista posebna prilika, kada ćemo predstaviti novi album autorske muzike za dva hibridna klavira, „Duality“, u izdanju Universal Music. Album donosi 6 novih kompozicija za posebno konstruisan instrument, hibridni klavir, i novi zvuk koji spaja akustične klavire i sintisajzere“, najavljuje LP Duo. 

Sonja i Andrija pre samo nekoliko večeri održali su i svoj drugi koncert u Južnoj Koreji.

„Pre Beograda, album smo uspešno koncertno promovisali u Južnoj Koreji na najvećem festivalu klasične muzike MusicInPyeongChang, u Parizu (festival Week – end in the East), Tokiju, Novosadskoj Sinagogi, Salzburgu (Yellow Lounge, Deutsche Grammophon), Splitu. A sada, pozivamo vas da dođete da se bolje čujemo!“

Osim što ga je moguće pronaći na svim striming servisima, „Duality“ je dostupan i na ploči i CD-u, koji će na samom koncertu moći da se kupe po promotivnim cenama.

Karte za beogradski koncert mogu da se kupe na blagajni Narodnog pozorišta po cenama od 1000 i 1200 dinara.

 Izdanje „Duality“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://lpduo.lnk.to/Duality

foto: Marko Milovanović