Screen Shot 2019 07 10 at 22.23.41

PREMIJERA 2. SEZONE SERIJE TERROR OZLOGLAŠENI

U ČETVRTAK, 15. AVGUSTA u 22:00 EKSKLUZIVNO NA AMC KANALU

Dugo očekivana druga sezona AMC-ove originalne serije Teror, stiže na male ekrane u četvrtak, 15. avgusta u 22:00. Novo poglavlje antologijske serije koju potpisuje poznati filmski režiser Ridley Scott, nosi naziv Teror:Ozloglašeni.

Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kom se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Glavne uloge tumače Derek Miokao Chester Nakayama; Kiki Sukezane(Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Cristina Rodlo(Miss Bala) kao Luz, Chester-ova tajna devojka; Shingo Usami(Unbroken) kao Henry Nakayama, Chester-ov otac; Naoko Mori(Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Ishikawa(9-1-1) kao Amy, porodični prijatelj Nakayaminih; i poznati glumac, producent, autor i aktivista George Takei(Star Trek) kao Yamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Novu sezonu serije “Teror: Ozloglašeni” producirao je AMC Studios sa čelu sa Scottom Free, Emaj Productions i Entertainment 360. Uz Woo i Borenstein, izvršni producenti su i Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert,Guymon Casadyi Jordan Sheehan