Karel Roden i Miša Berić Mač osvete e1424705756318

Fotomodel Miša Berić kao glumac

Posle mnogobrojnih revija, reklamnih kampanja, TV reklama, čuveni bivši fotomodel Miša Berić se okrenuo glumi, pravcu koji je oduvek priželjkivao. Na ovogodišnjem FESTu Miša ima premijeru filma “Mač osvete “, reditelja Džim Vidona, 5.mart 20h Dom sindikata. 

Prelomni trenutak se dogodio posle rada sa čuvenim rediteljem Đuzepeom Tornatoreom za Diners reklamu. Upisao je školu glume „Act Capetown“ , zatiim i „Waterfront Theatre Acadamy“ .

Vrlo brzo dobija brojne pozive za castinge internacionalne produkcije. Gledali smo ga i u trećoj sezoni serije “ Žene sa Dedinja “.

“Sa rediteljem Džimom sam radio pet dana na projektu Staropramen pre dve godine i svideo mu se moj način rada te me je pozvao na kasting i na razgovor sa producentima za film i vrlo brzo sam dobio ulogu. Džim tačno zna šta hoće od scene i glumca i nema mesta za grešku. Iako je snimanje bilo vrlo naporno , jer se radilo u šumi i blatu tokom zimskog perioda, snimale su se scene borbe, rad na filmu je bio veoma veseo jer je Džim zabavan lik, odličan komičar. Verujem da će se ljudima dopasti film “ – kaže vidno zadovoljni Miša kojeg očekuju brojni poslovi internacionalnih produkcija. Do tada Miša ništa ne planira nego radi na sebi.