1LP Duo photo by Zarko Andrejic

Posle Kolarca i Sonara, “LP duo” i u Sinagogi

Koncert za dva klavira i sintisajzere u subotu, 13. novembar, Sinagoga, 20 časova

Poznati klavirski duo, LP DUO, posle uspešnog koncerta u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, i nastupa na festivalu Sonar u Barseloni, u subotu, 13. novembra, dolazi u Novi Sad, u Sinagogu,  gde nastupa nakon dve godine.

LP DUO za ovaj koncert izvodi neke od najnovijih autorskih kompozicija za dva klavira i sintisajzere, koje su Sonja i Andrija komponovali u proteklom periodu izolacije. Novosadska publika će takođe imati specijalnu priliku da premijerno čuje i neka od dela s najnovijeg albuma ,,LP Duo plays Božičević”, koji izlazi svega nekoliko dana nakon koncerta, 19. novembra. Ovaj album s kompletnim delima za dva klavira kompozitora Ivana Božičevića je plod višegodišnje saradnje i prvi u novoj seriji naziva ,,LP Duo plays…” koju su Sonja i Andrija pokrenuli s idejom da pored svojih autorskih kompozicija izvode i snimaju i dela značajnih domaćih i stranih kompozitora.

Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju LP Dua po promotivnim cenama.

Ulaznice se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8.00 do 14.00 i Online na: www.muzickaomladina.org

Cena karata: 1000,00 dinara parter sredina i galerija i 800,00 dinara  parter sa strane

Studenti, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene.

foto: PROMO