porodicni dan uz animirani film

Porodični dan uz animirani film ,,Trolovi: Svetska turneja” 4. oktobra

ZAKERALO I MAKA PONOVO U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

 Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo naPorodični dan uz film ,,Trolovi: Svetska turneja” u Cineplexx bioskopima, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuju sve posetioce.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije ,,U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novinejunior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori, sa kojima će naši najmlađi gosti otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom Cineplexx bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe. 

Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju Ana ŠtajdoharMarko MandićIva StefanovićBranislav Platiša,Milan Živadinović BillySlobodan StefanovićĐurđina Radić DjixxNikola Antonović AntonMarko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.

https://youtu.be/LeJ6U1Ka1Xc

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Trolovi: Svetska turneja” su u prodaji.