030

Onlajn platforma koja će mnoge pretvoriti u superheroje

SUPERHERO – više od modnog brenda

Superhero.rs je nova platforma za onlajn donacije, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije Nurdor, kao još jedan važan digitalni kanal kroz koji će ova organizacija moći, na održiv i jednostavan način, da prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka.

Superhero platforma ima posebno osmišljen modni brend, kao važan deo novog koncepta doniranja. Superhero modni brend dostupan je isključivo u okviru superhero.rs platforme, čiji je cilj stvaranje potpuno novog i održivog načina prikupljanja sredstava, kako bi se dugoročno pomoglo malim superherojima koji se bore za izlečenje od malignih bolesti.

010

Superhero modni brend treba da podstakne ljude na novu kulturu doniranja, i da posebno kod mladih ljudi stvori naviku da pomažu drugima. Sve one koji ga budu nosili pretvara u superheroje, jer će novac od donacija ići upravo Nurdoru.

Inspirisan popularnim street fashion brendovima, kreativni tim Superhero.rs platforme je osimislio i kreirao atraktivan modni brend, Superhero, koji će za razliku od drugih brendova ovog tipa imati važnu misiju – da one koji ga budu nosili učini superherojima, koji umesto supermoći koriste svoje srce i na taj način pomažu malim superherojima.

Pilot kolekcija novog modnog brenda Superhero, koja je od danas dostupna isključivo putem online shopa na sajtu superhero.rs, je upravo street fashion. U pitanju je udobna odeća, izrađena od najkvalitetnijeg pamuka, modernih krojeva, u nekoliko boja, proizvedena u Srbiji. Kolekcija sadrži majice, polo majice, dukseve i tunike sa jednostavnim i elegantnim printovima, različitih ispisa Superhero. Namenjena je svim generacijama, i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Prvu kolekciju čini ukupno 11 artikala.

Superhero ima ambiciju da postane važan i relevantan modni brend na tržištu i već u 2022. godini planira zanimljive saradnje sa lokalnim dizajnerima, u vidu kapsul kolekcija. Kao i većina modnih brendova, Superhero će imati dve osnovne kolekcije – proleće/leto i jesen/zima.

Prva kolekcija je urađena u ograničenom broju, i namera brenda je da taj koncept zadrži i za ubuduće. Zahvaljujući saradnji između udruženja Nurdor i kompanije Mastercard, adresa na kojoj postajemo superheroji je onlajn platforma superhero.rs.

Superhero platformu i kolekciju su prodržale  brojne javne ličnosti među kojima su: bend Buč Kesidi, DJ Tijana T, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), street art umetnica TKV i mnogi drugi…

Vreme praznika je, odaberite nešto iz Superhero kolekcije i postanite nečiji supeheroj.