BS photo by Marko Edge

Novi spot Beogradskog sindikata i dodatne ulaznice u prodaji za beogradski koncert

S obzirom da interesovanje za rasprodat kluBSki nastup “B_Strane” ne jenjava, Beogradski sindikat je, osim najavljenim spotom za novu pesmu “Naša stvar”, obradovao svoje ljude i bonus kontigentom ulaznica za pomenuti događaj. To će biti  poslednja šansa da se nabavi neka od 300 dodatnih karata, koliko će ih,  za koncert u subotu, 17. decembra u Hangaru Luke Beograd, biti dostupno onlajn i na prodajnim mestima tickets.rs  širom Srbije.

Sindikalci planiraju da u Hangaru obraduju svoju najverniju publiku pesmama koje inače retko izvode. Neke od pesama će tom prilikom čak biti izvedene i prvi put. 

Članovi benda žele da i na taj način podsete publiku na svoje, više od 23 godine stare, koncertne početke.

“Uoči nastupa na Tašmajdanu smo dobili veliki broj poruka sa željama da izvedemo pesme kao što su “Duga je ulica”, “Samo jedan život”, “Zajedno”, “Zalazak trećeg sunca”…Evo prilike da obradujemo “najtvrđe” obožavaoce koncertom na kom ćemo izvoditi pesme koje su nepravedno bile zapostavljene. Nazvali smo ga “B strane” jer na njemu nećete čuti uobičajene hitove BS-a. Pogotovo nam je drago što će se sve ovo dešavati na dokovima Beograda, kao simboličnom mestu okupljanja Sindikata” – izjavio je jedan od članova benda Feđa Dimović.