IMG 20230317 WA0001

Nova četiri projekta produkcije Film Plus Pictures od ponedeljka na TV B92

Nova programska šema televizije B92 startuje u ponedeljak 20. marta, a produkcija Film Plus Pictures proizvela je četiri nova formata koja će se emitovati na toj televiziji.

Svakog radnog dana od 14.30 časova biće emitovana emisija „Na kafi sa…“ , talk show sa igranim elementima. Domaćini emisije su Seka Sablić, Zoran Cvijanović i Sandra Bugarski, koji će se smenjivati od ponedeljka do petka.

Takođe, svakog radnog dana od 14 časova gledaoce očekuje kviz „3 od 5“, kao i serija „Brak mrak“ od 17.15 časova. Igranu seriju „Brak mrak“ koja ima 44 epizode režirao je Goran Nikolić. U komičnom sitkomu glavni akteri su bračni par Ljubinka (Ana Bartoli) i Milan (Ivan Ninčić) koji žive u zajednici, a u njihovu kuću stiže veliko nasledstvo koje će promeniti sve. 

Gastronomski show „Savršeni recept“ sa kuvarom Urošem Ercegovićem biće emitovan nedeljom u 9.05 sati.

IMG 20230317 WA0000

Sva četiri projekta osmislio je kreativan tim produkcije Film Plus Pictures, na čelu sa osnivačem i vlasnikom produkcije Nikolom Burovcem.

Televizija B92 je uvek vodila računa o kvalitetu svog programa i s obzirom na to, kao i na reputaciju koju je B92 izgradila, trudili smo se da svi formati, pored važnog komercijalnog elementa, imaju kvalitetan sadržaj. Mi smo više od pola godine radili na ovim projektima, a posebno mi je drago što smo pored velikih zvezda i doajena našeg glumišta, angažovali i mlade, obrazovane, a još uvek neafirmisane ljude pred kojima je sjajna karijera. Nestrpljivo očekujem ponedeljak i nadam se pozitivnim reakcijama publike. Svakako stiže nešto novo i sveže na B92“ – izjavio je Nikola Burovac, osnivač i vlasnik produkcije Film Plus Pictures.