Screenshot 2023 08 21 at 17.01.30

NINDŽA KORNJAČE HAOS ODUŠEVILE PUBLIKU SVIH GENERACIJA

Nakon uzbudljive i živopisne premijere koja je bila održana, u subotu 19. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, najnoviji film o legendarnim mutantima “NINDŽA KORNJAČE HAOS” (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM) od 20. avgusta prikazuje se u odabranim bioskopima, dok će od četvrtka 24. avgusta biti na redovnom bioskopskom repertoaru!

Kako bi u originalnim avanturama Leonarda, Rafaela,Mikelanđela i Donatela uživali fanovi svih generacija, film će se prikazivati sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji. Na vama je samo da okupite ekipu, odaberete projekciju u omiljenom bioskopu i zabava je zagarantovana! Kavabunga!

U subotu, 20. avgusta, bile su održane čak dve premijerne projekcije, sinhronizovana i titlovana! Dan je bio u bojama i obeležjima omiljenih junaka, vladala je dobra energija uz mnogo humora i smeha! Na Promenadi ispred tržnog centra Galerija drugari iz škole skejta Kobazz izveli su fantastičan performans inspirisan filmom, dok su drugari iz škole stripa, ilustracije i koncept arta Đorđe Lobačev crtali omiljene likove. Nakon druženja i kreativnih i uzbudljivih akcija, u holu bioskopa Cineplexx Galerija Beograd pridružili su nam se glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, a picerija Korizza nam je obezbedila posluženje, peperoni picu, omiljeno jelo naših Kornjača. Prisutna publika je bila oduševljena, čuli su se usklici najmlađih fanova, a nakon filma, komentari publike svih uzrasta bili su veoma pozitivni!

Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

foto: Dragan Damjanović