Estate za web

NA$LEDSTVO SJAJAN BIOSKOPSKI HIT ZA KRAJ GODINE

Novi film reditelja Dina Krejga NA$LEDSTVO (THE ESTATE)  na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 15. decembra!

Ne propustite priliku da ovu godinu ispratite uz mnogo smeha i pozitivne energije, u omiljenom bioskopu i sa odabranim društvom, uz film koji će vas zabaviti i oduševiti komičnim scenama! Fantastične glumice i vrsne komičarke Toni Kolet i Ana Faris predvode glumačku ekipu koja će nam predstaviti zabavnu priču o jednoj, pomalo neobičnoj, porodici.

Mejsi i Savana baš i nemaju mnogo novca. Ali one imaju savršen plan. Sa trošnim kafićem koji je na ivici propasti i njihovim životima koji i nemaju neku perspektivu, dve sestre kuju zaveru da pridobiju svoju tetku Hildu – prepotentnu, grubu glavu porodice – koja je na samrti, u nadi da će naslediti njeno ogromno imanje. Ali kako će Mejsi i Savana uskoro otkriti, možda tu ima i drugih rođaka sa potpuno istom idejom.

Komedija NA$LEDSTVO od 15. decembra prikazivaće se u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineGrand (Niš), Ekran (Sombor),  Centar za kulturu (Lazarevac), Kulturni centar (Novi Pazar), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Cineplexx MNE Delta City, Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu Kotor.