The King Portarit PhotoFranzSchepers
foto: Franz Schepers

Manntra: “Spremni smo i jedva čekamo koncert u Amerikani”

Sve popularniji hrvatski bend Manntra uputio je poseban video pozdrav i poziv svojim fanovima pred nastupajući koncert u nedelju, 14. aprila u Domu omladine Beograda.

„Naš prvi live album u kombinaciji sa prvim koncertom u Srbiji je definitivno nešto čemu se jako veselimo,“ ističu članovi Manntre. „Jedva čekamo i sigurni smo da će to biti veče za pamćenje! Spremni smo i imamo toliko toga što želimo pokazati i podeliti sa vašom publikom!“

Manntra je trenutno na evropskoj turneji na kojoj promoviše novo izdanje „Live In Leipzig“ sa aktuelnim singlom „Et In Peccatum“:

Pored ovog, publika u Amerikani moći će da uživa i u hitovima “Ori Ori”, “Morana”, “Kiša” i “Heathens”, a šira populacija pamti ih po bivšem gitaristi Marku Purišiću, koji pod pseudonimom Baby Lasagna predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji.

Ulaznice za koncert Manntre možete nabaviti na svim Efinity prodajnim mestima, kao i online: https://tickets.efinity.rs/CardType/EventInfo?cardTypeId=30759 i https://www.ctrl.show/SRB