Dublerka Ladies Night

LADIES NIGHT UZ FILM „DUBLERKA“ 21. JANUARA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Pokloni za najsrećnije dame i dodatnih 1000 bodova za sve korisnice Cineplexx bonus kartice

Sve što vam je potrebno za sjajno veče je mnogo humora uz odabrano žensko društvo i omiljenu salu Cineplexx bioskopa. U bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu biće održan Ladies night događaj u 21. decembra od 19 časova, kada će dame mići da uživaju u sjajnoj komediji „Dublerka“ i poklonima. Karte su u prodaji!

Sve dame koje te večeri budu pogledale film, a uz to i poseduju Cineplexx bonus karticu, nagradićemo sa dodatnih 1000 bodova, kako bi u potpunosti uživale u svim pogodnostima našeg kluba.

Opustite se u prijatnom ambijentu uz aromatične mirise kozmetičkog salona Beauty Resort, koji ovom prilikom najsrećnije dame u Beogradu nagrađuje vaučerom za duo masažu i manikirom, dok će se za udobne fotelje, velika ogledala i vaše frizure pobrinuti frizerki salon Češalj i makaze. Dve najsrećnije dame u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu obradovaćemo vaučerima za manikir ili pedikir u salonu Nudes, a deset dama u Cineplexx Niš bioskopu poklon paketima kompanije Yumis.

https://youtu.be/LotC0CCMRJI

Film nam govori o ne tako aktuelnoj glumici Kendi (Dru Barimor), koja uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajuć i Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuć e! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.