DIZZ4002

Karavan zabave i druženja stigao u glavni grad

 

Karavan koji je obišao pet gradova u Srbiji, na kome se zabavio veliki broj mališana, konačno je ovog vikenda stigao u Beograd.

Uz „Ratovi Zvezda“ serijal filmova su mnogi odrastali, a zbog novih ostvarenja i nove generacije su postale fanovi ove naučnofantastične sage o borbi dobra i zla u dalekom svemiru.

Bajkovita animirana komedija “Frozen”, poznata u našim krajevima kao ”Snežno kraljevstvo” postala je najuticajniji animirani film svih vremena, a lutke Ane i Elze uspele su da skinu sa trona i nedodirljivu Barbi. Da je svet poludeo za ovim filmom govori i podatak da se ograničeno izdanje Elzinih i Aninih lutaka prodavalo za po 10.000 dolara putem iBeja.

Zato ne čudi činjenica što se veliki broj mališana, ali i onih malo starijih ljubitelja junaka Frozen i Star Wars u velikom broju okupio u Nišu, Zrenjaninu, Kruševcu, Novom Sadu i ovog vikenda na završnom karavanu u Beogradu.

Bogat program i druženje sa omiljenim likovima iz Diznijevog animiranog filma Frozen i Star Wars, čekalo je sve zainteresovane devojčice i dečake, kao i njihove roditelje u holu Mercator centra u Beogradu. Mališani su imali priliku da se zabave i druže sa princezom Elsom, Dart Vejderom, kao i da zaplove u avanturu sa ovim junacima kroz igru, muziku i pesmu.

U druženju sa animatorima deca su osetila čaroliju ledenog kraljevstva, kao i borbu dobra i zla iz dalekih galaksija. Karaoke, DJ, veštački sneg, igre memorije, facepainting, kvizovi samo su neke od zanimljivosti u kojima su mališani mogli da uživaju, a imali su priliku da dobiju i poklone poput rolinz figurica, starter paketa i sličica, koji su deo velikog programa u IDEA i RODA prodavnicama širom Srbije. I to nije bilo sve. Roda je za svoje potrošače u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Kragujevcu i ovog vikenda od 12 do 18 časova organizovala druženje sa Star Wars i Frozen junacima uz  bogat sadržaj.

Tokom druženja podeljeno je gotovo 10.000 poklon iznenađenja i osveženja fanovima, a za kraj kravana koji je stigao u prestonicu pored bogatog programa upriličeno je takmičenje za najbolju masku, kao i velika menjaža sličica, gde su ljubitelji Frozen i Star Wars junaka upotpunili svoju kolekciju.