DSC06181

Jun u Zvezdara teatru

Prodaja ulaznica za junski repertoar Zvezdara teatra je počela danas tačno u podne.

Za predstavu Osama – Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović obezbedili smo tri termina.

Predstavu Hipnoza jedne ljubavi prema tekstu i u režiji Dušana Kovačevića u kojoj igraju Slobodan Boda Ninković, Anica Dobra, Mina Sovtić, Dragan Petrović Pele, Uroš Jakovljević/Jovan Jovanović, Ivan Mihailović/Jovan Jovanović obezbedili smo čak četiri termina.

Korešpodenciju će publika u našem pozorištu moći da vidi samo jednom jer je ekipa predstave na gostovanjima u čak sedam gradova u Novom Sadu, Prijedoru, Banja Luci, Zagrebu, Aleksandrovcu, Somboru i Tivtu.

Pozorište Zvezdara teatar u saradnji sa kompanijom Japan Tobako Internešnl organizuje akciju pod nazivom Pozorošte je i moja kuća, u okviru koje će u pozorišni život, u naredne dve godine biti uključeni štićenici programa Liceulice i korisnice Sigurne kuće. Cilj akcije je da inkluzijom štićenika u kulturna dešavanja u pozorištu, Zvezdara teatar postane njihova kuća u kojoj se osećaju prijatno i dobrodošlo. U junu će u okviru ove akcije gosti pozorišta biti u prilici da pogledaju predstavu Klaustrofobična komedija, Dušana Kovačevića, 17. juna. Te večeri ćete takođe biti u prilici da sretnete prodavca novina Liceulice u foajeu pozorišta. Podrška je važna!

Obaveštavamo vas i da su obe sale klimatizovane i da će i tokom toplih večeri biti prijatne za gledanje predstava.

foto:  Nikola Vukelić