Pet Party 1

Humanitarni Pet Party Maskenbal za ljubimce Beograda

Najveći Pet Party Maskenbal humanitarnog karaktera održaće se po sedmi put, u subotu 13. maja u 13 časova, u atrijumu tržnog centra Delta City. Ceo dan biće posvećen kućnim ljubimcima svih vrsta, rasa i uzrasta i njihovim vlasnicima, kao i kucama i macama bez doma.

U okviru Pet Party Maskenbala biće organizovano biranje pobednika u zabavnim kategorijama, kao što su najslađi repić, super klempa, cica zavodnica i druge, koje će birati stručni žiri. A svi oni koji prodefiluju zelenim tepihom i fotografišu se, dobiće besplatan paketić, kao i mogućnost da učestvuju u online takmičenju za titulu Petface Beograda i tako osvoje vredne nagrade.

Kao i prethodnih godina i ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera i prikupljaće se paketići za napuštene kuce i mace glavnog grada o kojima brinu beogradska udruženja. Pregršt interesantnih i kreativnih sadržaja očekuje sve posetioce, u kojima će sigurno najviše uživati najmlađi vlasnici mezimaca.

Prijave za učešće traju do petka 12. maja, a svi zainteresovani mogu da se prijave na portalu www.petface.net.

Sve posetioce tržnog centra Delta City i brojne ljubimce očekuje odličan provod i brojni pokloni iznenađenja na tradicionalno najvećoj žurci za ljubimce.

 

*  *  *