Gru tu je - LookerWeekly.com magazin

Da – Gru tu je! dokumentarni serijal – tizer

Serijal “Gru tu je!” je u pripremi, a tizer je predstavljen na rođendan Dalibora Andonova Grua, 8. mart

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua – u pripremi je dokumentarni serijal Gru tu je!, čiji vam samo jedan segment predstavljamo tizerom. 

Tizer Gru tu je! možete da pogledate na ovom linku.

Gru tu je! - LookerWeekly.com magazin
Gru tu je!


Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. 

Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8. marta, predstavljen je segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči – “tata rep scene”. 

“Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da – Gru tu je!” , autori dokumentarnog serijala: Bojan Vinulović i Rennè Miskolci