1200x1200px SRB

Fear the Walking Dead: Svetska premijera druge polovine šeste sezone

AMC | 12. april | 22:00

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidržinija (Kolbi Minifi) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan (Leni Džejms) poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo videti šta to tačno znači za svakog od njih. 

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mesto u ovom novom svetu. 

U prvoj epizodi pod nazivom Vrata, kojom i počinje svetska premijera, videćemo kako ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomaže Džonu Doriji da se izvuče iz njegovog najmračnije stanja. Po povratku u Lavton, Virdžinija zahteva odgovore.

Serija Fear The Walking Dead je bila premijerno prikazana pre tačno šest godina kao preteča serije Walking Dead. Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Izvršni producenti serije Fear The Walking Dead su Gimpl, Endru Čemblis, Ian Goldberg, Kirkman, Hurd, Nikotero i Alpert, u produkciji kuće AMC Studios.

Glavne uloge: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson and Austin Amelio.