Copy of CineFan foto Irina Duplevskaja 7

CineFan i CineLady okupili brojne ličnosti iz javnog života na zabavnom druženju u bioskopu

CineStar bioskopi u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu dva dana zaredom bili su mesta okupljanja ljubitelja dobrog bioskopskog hita. U sredu, 1. marta održana je CineFan premijera filma KRID 3, paraleleno sa svetskom premijerom.

U CineStaru Ada Mall okupili su se brojni ljubitelji dobrog filma, kao i predstavnici fitness zajednice i Bokserskog saveza Srbije. Među posetiocima bili su i reditelji Boban Skerlić i Milan Toki Todorović, zatim Dejan Dragojević, Ana Marija Žujović i mnogi drugi. Posetioci su mogli da se okušaju u jačini svog bokserskog udarca na posebnoj zabavnoj mašini. Najuspešniji gledalac sa najjačim udarcem osvojio je vredne poklone. Premijera je održana sa preko 40 poklona za najsrećnije uz podršku partnera: NON STOP Fitness, OGISTRA, StretchWell, Ronin – Carnage Global team Serbia, BASIC Supplements. 

Uzbudljiva sportska drama KRID 3, u distribuciji Blitz Filma,  bavi se Adonisom Kridom, koji mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv borca koji nema šta da izgubi. Uloge tumače: Majkl B. Džordan, Tesa Tompson, Džonatan Majors.

Odmah narednog dana, 2. marta,  brojne pripadnice lepšeg pola uživale su u CineLady događaju i premijeri filma NE DAJ BOŽE BRAK sa listom velikih svetskih zvezda u glavnim ulogama, među kojima su Ričard Gir, Dajana Kiton, Suzan Sarandon, Ema Roberts, Vilijam H. Mejsi. Uz Avon poklone za najsrećnije dobitnice i Jp. Chenetpenušavo piće dobrodošlice, druženje prijateljica je bilo potpuno. Među okupljenima su bile i influenserke Maja Vasić, Milica Ranisavljević i Bojana Tomić.

Romantična komedija  NE DAJ BOŽE BRAK, u distribuciji Blitz Filma,  govori o vezi Mišel i Alena koji odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih situacija koje će vas nasmejati do suza. 

Sve informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na sajtu https://www.cinestarcinemas.rs/.