Akademija jednoroga Sofija i Duga PRESS

Čarobna knjiga za najmlađe čitaoce: Akademija jednoroga: Sofija i Duga

Potražite ovaj naslov u okviru slatke akcije Vulkančića za Dan deteta, 20. novembar

Nova knjiga iz fantastičnog serijala Akademija jednoroga oduševiće sve zaljubljenike u jednoroge, čarobne boje i magična prijateljstva! Obradujte svoje najmlađe tako što ćete za njih izabrati ovaj naslov, i to već danas, kada vas očekuje slatka akcija u prodavnicama i na sajtu Vulkana.

Akademija jednoroga je mesto gde su čuda moguća! Upustite se u neobične avanture sa nezaboravnim junacima, uživajte u duhovitim obrtima i divnim ilustracijama!

U svih 29 knjižara Vulkan širom Srbije, uz kupljenu knjigu očekuju vas slatka iznenađenja, koja je obezbedila kompanija Kinder. Kupovinom odabranih knjiga za najmlađe, putem sajta www.vulkani.rs, na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 20%, a na kupovinu tri i više knjiga još 10% popusta. Popust se obračunava u korpi, a samo na taj dan dostava na teritoriji Srbije biće besplatna! 

Sofija je toliko uzbuđena što je na Akademiji jednoroga! Uverena je u to da će Duga, čudesni jednorog, postati njen najbolji prijatelj.

Kada boja Svetlucavog jezera postane veoma čudna, a magija jednoroga krene po zlu, Sofija i Duga znaju da to mogu da poprave. Da li su dovoljno hrabri da se upuste u veliku avanturu u šumi?

Akademija jednoroga: Sofija i Duga je knjiga u kojoj će uživati svako dete, a možete je kupiti po specijalnoj, sajamskoj ceni u okviru onlajn Vulkanovog sajma knjiga putem sajta www.vulkani.rs.