beogradski riffroll bend the bit

Beogradski riff&roll bend THE BITE objavio je novi singl i video  „Go To Hell“!

Za neke veze odmah znamo da su „opasne“ po nas, ali i da mogu da nas odvedu na mesta o kojima nismo nikad sanjali, pod uslovom imamo hrabrosti da pređemo neke granice kojih se plašimo. Dok razmišljamo o rizicima, pitamo se da li bi i druga strana „izgorela“ zbog nas i negde pre te granice, nastala je ova pesma… Pesma „Go To Hell“ postavlja pitanje: koliko je čovek spreman da ide daleko boreci se za ono u šta veruje i što (kaže da) voli.

Pesmu je napisao gitarista benda Bojan Savić ali „ona je znak da bend funkcioniše kao jedno“ kaže pevačica Ljiljana Zdravković i priseća se da joj je prva reakcija na tekst bila da kao da je ona sama to napisala: „Neverovatno, kao da mi je pročitao misli. Celom bendu je pesma odmah legla, samo dve, tri probe su bile dovoljne da sve dođe na svoje na svoje mesto i da je odmah snimimo, što smo i uradili“.
Pesma je izazvala odlične reakcije i već se uveliko zavrtela na vodećim radio stanicama širom Srbije ali i u regionu.

Singl “Go To Hell” je i ovog puta snimao i producirao Ivan Srdanović, u nedavno renoviranom studiju „King Oliver“. U istom studiju snimljen je i video spot (kamera: Miloš Jekić, montaža: Duško Petošević).

Krajem juna The Bite planira da objavi još jednu novu pesmu, ovog puta na maternjem jeziku. Uživo ih u narednom periodu možete slušati 9.juna u „Garaži“ u okviru projekta „Dvaestroika“ kada će im se pridružiti i sjajni beogradski bend Apricot Brew.