Subbeerni Linkin Park Tribute 003

Metallica tribute i Zoster ovog vikenda u SubBeernom centru

U podzemlju Cetinjske 15 u petak će nastupati „Black – Metallica tribute band“, a u subotu „Zoster“. Oba koncerta će početi u 21 čas.

Black Metallica Tribute Band definitivno je jedan od najboljih tribjut bendova u regionu i u SubBeerni centar stižu nakon rasprodatih koncerata u Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Nišu i Tuzli. A ovo im je prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Karte će po ceni od 300 RSD biti dostupne na veče koncerta na ulazu u SubBeerni centar.

A evo kako je bilo na rasprodatom koncertu u Skopllju: https://www.youtube.com/watch?v=MVCrtMkWVBw

U subotu u Cetinjsku 15 stiže bend „Zoster“ posle dva rasprodata novosadska koncerta i ozbiljnog uželjenja publike u Beogradu.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po ceni od 800 RSD, a na dan koncerta će biti dostupne na ulazu u SubBeerni centar po ceni od 1.000 RSD. Pretprodajna mesta: DD Tickets i Eventim Serbia.

Zoster

Grupa „Zoster“ nastala je 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Naziv nastaje nakon što je Mario prebolio herpes zoster, virus koji živi u ljudskom telu, a prilikom pada imuniteta, manifestuje se na koži u vidu osipa i vremenom se širi, a bend je simbolično nastao kao posledica pada imuniteta društva. Iza sebe imaju četiri studijska albuma koja se mogu podeliti u dve faze prema zvuku i poetici.

Prvoj fazi pripadaju albumi “Ojužilo” i “Festival budala”, a drugoj “Imači kada” i “Srce uzavrelo”. Prvu možemo nazvati mladalačkom i studentskom fazom i po poetici i angažmanu, dok je druga faza zrelija, introvertnija, pa i mračnija. Uskoro očekujemo peto studijsko izdanje Zostera. Nadamo se ne predugo, kažu članovi benda.

SubBeeramo se ovog vikenda u najvećoj pivnici u regionu!