Bisera Veletanlic

BESPLATAN CELODNEVNI PROGRAM ZA SVE BEOGRAĐANE NA CVETNOM TRGU

Kažu da je retro u modi, a to potvrđuje povratak nekih trendova iz 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Zanimljivo je videti današnje mlađe generacije kako vrlo lako prihvataju nešto što je u vreme mladosti njihovih roditelja, ali i baka i deka bilo „in“.

Prava prilika da na jednom mestu vidite šta je bilo popularno pre šest decenija, kakvi su bili modni, muzički, ali i sportski tredovi, imaćete na Cvetnom trgu, u subotu, u okviru proslave povodom 60 godina najstarije samoposluge u Srbiji.

Na tom mestu sada je Maksi supermarket, koji organizuje besplatnu celodnevnu proslavu za sve građane, a koja počinje izložbom oldtajmera i retrospektivnom događaja iz 60-tih od 10 časova. Pored fotografisanja sa najzanimljivijim rekvizitima iz tog perioda, biće pripremane palačinke i voćni obroci za sve.

Mališani će uživati u numerama dečjih horova Kolibri i Čarolija od 12 časova, nakon čega sledi projekcija starih crtanih filmova od 14 časova. Program se zatvara velikim koncertom Bisere Veletanlić i Vasila Hadžimanova od 19 časova, nakon kojih nastupaju i Retro DJ Vlada Džet i Bestbeat.

Prošetajte do Cvetnog trga u subotu, možda dobijete inspiraciju za još neke retro stvari u vašem životu.