02 DLM

Deca loših muzičara nastupaju za Beograđane

Sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima, nastavlja se i tokom meseca aprila.Poznati rock bend Deca loših muzičara nastupiće u subotu, 5. aprila 2014.  sa početkom u 20.30 sati u Ustanovi kulture Starog grada, Parobrod.

“Već 25 godina Deca loših muzičara predstavljaju proverenu i posebnu vrednost na domaćoj rock sceni, koji svojoj publici nude jedinstveni spoj rock and roll zvuka sa moćnom duvačkom sekcijom. Ovo je nesvakidašnja i time uzbudljiva prilika da ih vidimo u intimnom okruženju Parobroda”, izjavila je Milena Rajković, direktor UK Parobrod.

Poznati beogradski bend, Deca loših muzičara, bili su jedan od najpopularnijih rok bendova tokom devedesetih godina. Njihov debi album nosi naziv “Dobar dan”, izdat je 1993. godine, a sa drugog albuma “Prolećni dan” izdvojile su se pesme “Vlade Divac”, kao i pesma “Konji ritma”. Od aprila 2006. godine poznati pozorišni i filmski glumac, Ivan Jeftović postaje zvanično član grupe DLM.

Cena karata, koje se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 700 dinara. Broj ulaznica je ograničen. Sledeći nastup rezervisan je za bend Svi na pod koji će se održati 16. maja.