5542101a 652d 85fc dfc5 2f13ddc5caa7
Vulkan

Vulkanovi bestseleri iz oblasti popularne psihologije na popustu do 50%

Za sve duhovne avanturiste koji žude za životom sa više slobode i autentičnosti Vulkanova ponuda priručnika i najčitanijih knjiga iz oblasti popularne psihologije predstavlja pravu riznicu mudrosti za srećniji život. Među svetskim bestselerima potražite podsticaj i motivaciju i do 4. aprila iskoristite popust do čak 50% na sajtu vulkani.rs na odabrane naslove iz oblasti popularne psihologije, kao i uslugu besplatne dostave akcijskih izdanja.

Vulkan izdavaštvo je izdvojilo nekoliko bestselera iz akcijske ponude, a kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Delo jednog od najznačajnijih argentinskih pisaca današnjice Bernarda Stamateasa Toksični ljudi nastoji da prikaže različite i najustaljenije načine na koje neka osoba može da izazove štetan efekat na ljude koji je okružuju, pa u tom smislu identifikuje svaku takvu ličnost – od radnog mesta do mesta za zabavu, uključujući i društvene i porodične okvire. Autor objašnjava i koji su uzroci takvog temperamenta i štetnog ponašanja, kao i šta predstavlja suživot sa takvim osobama. On kategoriše toksične ljude na vrlo jednostavan način, tako da čitalac nauči kako da ih prepozna brzo i efektno.

Koliko bi ljudsko ponašanje bilo drugačije ako bismo morali da živimo sa neposrednim posledicama svojih postupaka? Šta ako bismo se svi jednog dana probudili i otkrili da je svaki čin velikodušnosti nagrađen, a da su krađa i izdaja dovele do nesreće? U roku od nekoliko minuta, svako bi osetio efekte karme. Knjiga Dejvida Mikija Instant karma je priča upravo o nekom takvom danu. O izvandrednoj viziji, naizmenično urnebesnoj i potresnoj.

Pronađite i vi zadovoljstvo u jednostavnosti – jer suprotno nikada ne uspeva. U knjizi Voli ljude, koristi stvari autori Džošua Filds Milbern i Rajan Nikodimas, poznatiji kao Minimalisti, idu dalje od pukog raščišćavanja da bi pokazali kako minimalizam otvara prostor za preispitivanje i isceljenje sedam osnovnih odnosa u našem životu koji se vezuju za pojmove: stvari, istina, sopstvo, novac, vrednosti, kreativnost i ljudi. Oni koriste lična iskustva, kao i iskustva ljudi koje su sreli na svom minimalističkom putu, kako bi predstavili jedinstveni šablon za potpuniji i smisleniji život.

Vođstvo je način da se postignu rezultati s drugim ljudima, a oni se mogu razlikovati od organizacije do organizacije. Da bi neko uspeo kao vođa, mora spojiti potrebe za učinkom s ljudskim potrebama. Reč je o sticanju poverenja, empatije i dobijanju voljne saradnje. Drugim rečima, reč je o tome da budete osoba koja neguje timski rad, saradnju i angažovanost zaposlenih. Knjiga VODI! Kako usavršiti liderstvo Dejla Karnegija nudi praktične savete, strategije i primere iz života vrhunskih lidera širom sveta koji će vam predočiti kako da budete efikasniji lider koji inspiriše uspeh vašeg tima.

Često mislimo da razumemo ono što se dešava oko nas i da možemo odrediti put kojim ide naš život. Ali uglavnom se stvari ne odvijaju tako, zapravo – to se događa vrlo retko. Pitanje koje se stoga nužno nameće jeste: šta nam to može pomoći da adekvatno odgovorimo na razvoj životnih događaja? Da živimo slobodno, ostanemo skromni i nađemo utehu u teškim vremenima? U švedskoj senzaciji Možda grešim Bjern Natiko Lindeblad, bivši šumski monah, deli svoje savete o tome kako se suočiti sa neizvesnošću i sumnjom, koje predstavljaju prirodni deo života.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu samo na sajtu vulkani.rs i poručite naslove iz popularne psihologije po sjajnim cenama.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 22. marta do 4. aprila samo na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.