Knjiga Priča o malaksalosti (poklon akcija)

Druga poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za sredu, 11. septembar je Priča o malaksalosti – autor Laslo Blašković. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Priča o malaksalosti!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Priča o malaksalosti je knjiga proze jednog od vodećih savremenih srpskih pisaca, dobitnika značajnih književnih nagrada među kojima su i “Stevan Sremac”, “Branko Ćopić” i “Borislav Pekić”.

Uzbudljivo i jezički atraktivno pripovedanje o savremenim događajima ispunjeno upečatljivim slikama i primerima vanrednog književnog majstorstva.

Govoreći o iskustvu svakodnevice, Blaškovićeva proza pokazuje snagu autentičnosti, pokazujući obično i čudesno, ljubav i patnju, uspon i pad, Grčku i Beč, Novi Sad i Prag, obične junake i prvorazredne književne figure kakvi su Gajto Gazdanov, Danilo Kiš ili Aleksandar Tišma, ali i istorijske ličnosti kakvi su Koča Popović ili Peko Dapčević.

 

Priče 124 strane; Format: 14×21; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-73-7

Cena: 640 dinara

*Knjigu je na poklon dobila Ana Spasić