6b48cbe7 8fcc e84c 68d5 ab23ab28143b

Istorijsko-ljubavni roman „Hotel tajni“ Dajane Biler u prodaji

Tokom sezone balova, sve je moguće

Vulkan izdavaštvo objavilo je istorijsko-ljubavni roman Dajane Biler Hotel tajni, savršen za čitaoce koji uživaju u knjigama prepunim akcije i avanture.

U veličanstvenom i dekadentnom gradu, u kom život teče u ritmu Štrausovih valcera i gde se vlasnici luksuznih hotela takmiče ko će ugostiti najlepši bal sezone, prepliću se strasti i osećanja, ali i šokantne tajne.

Radnja je smeštena u Beč, 1878. Sezona balova upravo je počela, a Marija Valner želi samo jedno: da hotelu svoje porodice vrati nekadašnji sjaj. Neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put – ni skandalozna, tri decenije duga afera njenih roditelja, ni naizgled nasumični napadi maskiranih ubica, a posebno ne američki agent širokih ramena, bez obzira na to koliko je privlačan.

Eli Vitaker takođe ima jedan jedini cilj: da otkrije ko prodaje američke tajne kodove širom Evrope, uhapsi ga i vrati se svom običnom životu u Vašingtonu. Ima jedan trag – pismo koje je krivac poslao iz jednog bečkog hotela. Ipak, čim stigne u Beč, naći će se usred vrtloga balova, špijuna, valcera i zagonetne vlasnice hotela. Iako mu se to nimalo ne dopada, lepa Marija ga sve više privlači, pa mu polako postaje jasno da će svi njegovi životni principi biti stavljeni na probu.

„Ljubitelji istorijskih ljubavnih romana biće očarani.“ – Pablišers vikli

Roman Hotel tajni dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.