The Fall Guy za web

VATRENO VEČE ZA NAJHRABRIJE, UZ RAJANA GOZLINGA I EMILI BLANT

IMAX premijera trilera KASKADER (THE FALL GUY) će biti održana u utorak, 23. aprila u 20.30 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

Karte za ovu premijeru su puštene u prodaju, pa ukoliko želite da među prvima doživite novi triler Dejvida Liča i osetite pravu akciju na velikom platnu, obezbedite ih na vreme!

Dejvid Lič, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Dedpul 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobs i Šo, predstavlja nam njegov najličniji film do sada. 

KASKADER je novi urnebesni, žestoki akcioni triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrednoj, ali nedovoljno cenjenoj ekipi koja ih stvara.

Nominovan za Oskara, Rajan Gozling, glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Džodi Moreno (Emili Blant, dobitnica Zlatnog globusa), nestane.