KFP4 payoff za web

KUNG FU PANDA 4

Na radost publike, a pre svega najmlađih, u naše bioskope stiže uzbudljiva, magična i topla priča o najsimpatičnijem kung fu ratniku ikada, pandi Pou. “KUNG FU PANDA 4” (KUNG FU PANDA 4) na velikom platnu prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji a premijerna projekcija biće održana u subotu 2. marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u 16:45 časova! 

Pozivamo sve ljubitelje ove animirane sage, mališane i njihove porodice da nam se pridruže tog dana, jer ih očekuje druženje sa glumcima, kreativne radionice koje će se održati u holu bioskopa od 16 časova, kao i brojna druga iznenađenja! 

Karte za premijernu projekciju od ovog trenutka su u prodaji, obezbedite ih na vreme i priuštite sebi nezaboravan provod u bioskopu!

Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda. 

Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

Dakle, Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen (dobitnica Zlatnog globusa Avkvafina), stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

Nakon svečane premijerne projekcije 2. marta, od 3. marta film će se prikazivati u odabranim bioskopima.

Od 7. marta film stiže na redovne repertoare svih bioskopa.