Bojana Tomic Dragana Danicic Stevan Danicic Milica Denic foto CINESTAR Irina Duplevskaja
Bojana Tomić, Dragana Daničić, Stevan Daničić, Milica Denić, foto: CINESTAR Irina Duplevskaja

Brojna publika oduševljena novim filmom popularne franšize IGRE GLADI – BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI

Film koji izaziva pažnju brojnih fanova širom sveta, “Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji” (distribucija Blitz Film), pretpremijerno je prikazan 15. novembra na CineFan događaju u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd – Ada Mall, Novi Sad – BIG, Pančevo – BIG, Zrenjanin – BIG).

Mnogi influenseri i predstavnici medija uživali su u najnovijem ostvarenju ove popularne franšize, koja je povela publiku na uzbudljivo putovanje kroz svet “Igara gladi”. Među posetiocima su bili, između ostalog, pevači Filari i Lamia, mladi popularni pisac Stevan Daničić, voditelj Nemanja Kostić, kao i mnogi drugi.

CineFan IGRE GLADI foto CINESTAR Irina Duplevskaja 8
foto: Irina Duplevskaja

Najsrećniji posetioci dobili su priliku da osvoje poklone iz filma, među kojima je i 16 knjiga najnovijeg nastavka romana Suzan Kolins “Igre gladi”, u izdanju Vulkan izdavaštva. Uz piće dobrodošlice u Cinema Baru, bioskopski ugođaj je bio kompletan. 

Nova priča vodi publiku 64 godine unazad, na 10. godišnjicu poznatih “Igara gladi”. U centru priče je Koriolanus Snou, koji u tom trenutku nije bio negativac, već 18-godišnjak koji postaje mentor Okruga 12. Njegov život postaje veoma dramatičan kada upozna Lusi, koja je predodređena da postane žrtva “Igara gladi”.

Ovaj film nam donosi nove uvide u svet “Igara gladi” i pruža nam priliku da bolje razumemo Koriolanusa Snoua pre nego što je postao negativac. Ova nezaboravna avantura kroz Panem drži publiku “prikovanom” za ekran dok prati avanture Koriolanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje. Uloge tumače:Rejčel Zegler (“Priča sa Zapadne strane”), Tom Blajt (“Billy the Kid”), Vajola Dejvis (“Služavke”, “Kako se izvući sa ubistvom”), Piter Dinklidž (“Igra prestola”, “Sirano”).

“Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji” je na redovnom reperotoaru svih CineStar bioskopa od četvrtka, 16. novembra.