JP photomain

Furioza: Pobesneli Maks saga premijerno

Premijera novog filma čuvene franšize Pobesneli Maks – FURIOZA:POBESNELI MAKS SAGA biče održana u utorak 21. maja, bioskop Cinelpexx u TC Galerija od 19:30h.

Film će premijerno biti prikazan u IMAX sali od 20:30h, dok će događaj biti organizovan ispred bioskopa od 19:30h, uz crveni tepih i piće dobrodošlice.

Koncept događaja je moto core, shodno temi filma, a jedan od glavnih partnera je Moto Platz Belgrade – udruženje ljubitelja motocikala. Pored njih, događaj će podržati Autokomerc Karting Centar, BeoShot Airsoft Centar i drugi.

Događaju će prisustvovati neki od naših poznatih bajkera kao što su Žika i Dragi Jelić iz YU Grupe, glumac Vladan Savić, muzičari Đorđe David i Džoni Ranković, reditelj Milan Karadžić, poznata džudistkinja Marica Perišić, prošlogodišnji učesnik Survivor-a Bojan Đumić, kao i TV lica Stefan Popović, Marija Savić Stamenić, Boško Jakovljević, influenseri i drugi.

Kultni reditelj Džordž Miler vraća nas u distopijski svet pustoši i ludila na točkovima, obogaćen neverovatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom.U ovoj epskoj avanturi, Anja Tejlor-Džoj oživljava mladu Furiozu, koja se hrabro suočava s nemilosrdnim izazovima opustošenog sveta. Uz Krisa Hemsvorta u ulozi zastrašujućeg antagoniste Dementusa, ovaj prednastavak slavne franšize „Mad Max“ donosi priču o počecima neustrašive heroine. Radnja filma osvetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživela u svetu gde je vladavina sile jedini zakon.