Cineplexx bioskop na otvorenom u STOP SHOPu

CINEPLEXX BIOSKOP NA OTVORENOM OVOG LETA ŠIROM SRBIJE

Najnoviji filmovi pod otvorenim nebom u STOP SHOP ritejl parkovima

Ljubitelji filmova širom Srbije će imati priliku da uživaju u najaktuelnijim ostvarenjima ovoga leta, jer Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u STOP SHOP ritejl parkove u čak 7 gradova. Projekcije filmova kreću od 21 čas i ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Cena ulaznice će biti 300 dinara

Cineplexx bioskopski karavan svoj put započinje ovog petka, 9.jula u Sremskoj Mitrovici, gde će se zadržati ukupno 3 dana. Svake večeri u 21h biće prikazan najnoviji film iz Marvel univerzuma „Crna udovica“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.  

Gledanje filmova pod otvorenim nebom organizovano je pomoću slušalica, tako da obavezno ponesite svoje slušalice i mobilne telefone. Na licu mesta je potrebno da se povežete na zvanični Wi-Fi bioskopa na otvorenom, kako bi preuzeli aplikaciju LISTEN EVERYWHERE na Google Play, App Store ili AppGallery prodavnici i uživali u savršenom zvuku filma koji gledate.

To nije sve, za potpuno bioskopsko uživanje na otvorenom, očekuju te i omiljene Cineplexx grickalice. Vidimo se u tvom gradu u bioskopu pod otvorenim nebom.

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

GRADDATUMPROJEKCIJA U 21h
Sremska Mitrovica9 – 11. julCrna udovica
Smederevo16 – 18. julCrna udovica
Čačak23 – 25. julSvemirski basket: Novo nasleđe
Lazarevac30. jul – 1. avgustSvemirski basket: Novo nasleđe
Vršac6 – 8. avgustOdred otpisanih – nova misija
Sremska Mitrovica13 – 15. avgustOdred otpisanih – nova misija
Požarevac20 – 22. avgustGlavni heroj
Subotica27 – 29. avgustGlavni heroj