Osveta na zenski nacin 1

Komedija „Osveta na ženski način“

Bioskopska publika biće u prilici da film „Osveta na ženski način“ (The Other Woman) gleda na velikom platnu od 24. aprila. Studio „Twentieth Century Fox“ okupio je odličnu žensku postavu koja će vas nasmejati ovog proleća!

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na „ženski način“ ih dovodi u niz komičnih situacija.

Film Osveta na ženski način je komedija koja prvenstveno govori o vrednostima ženskog prijateljstva. Kameron Dijaz je urnebesna kao Karli. Ona je samopouzdana, seksi i dinamična advokatica iz Njujorka, koja se zabavlja sa Markom, zgodnim i poželjnim biznismenom (Nikolaj Koster Valdo koji nam je poznat iz serije Igre prestola). Međutim, izgleda da ovaj šarmer nije ono za sta se predstavlja. Karli je zgrožena kada otkrije da je njen dečko, zapravo, oženjen. Upoznaje njegovu ženu Kejt (Lesli Man) i obe otkrivaju da su žrtve prevare. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu. Kako se priča odvija, Karli, Kejt i Amber postaju bliske i njihovo prijateljstvo postaje važnije od dvoličnog prevaranta, koji ih je, ironično, i spojio.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž (Nicki Minaj) i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini (Taylor Kinney), koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lady Gage „You and I“.