Argylle za web

ARGAJL – SUPER ŠPIJUN

Iz iščašenog uma reditelja Metjua Vona (Kingsman franšiza, Fajter), dolazi nam „ARGAJL – SUPER ŠPIJUN“ (ARGYLLE), kao britva oštar špijunski triler koji menja percepciju stvarnosti i pogled na svet. Zbog toga ne propustite jedinstveni bioskopski doživljaj i dođite na IMAX premijeru filma, u sredu 31. januara u 20 časova, u bioskop Cineplexx Galerija Beograd, da zajedno brišemo granice između fikcije i stvarnosti! 

Karte za premijernu projekciju puštene su u prodaju, a na vama je da budete brzi, spretni i dovoljno lucidni kako biste bili deo publike koja će prva u Srbiji uživati u ovom blokbasteru! Zahvaljujući našim partnerima iz izdavačke kuće Vulkan, nekoliko najsrećnijih gledalaca biće u prilici da dobije knjigu „ARGAJL“, spisateljice Eli Konvej, beskompromisni špijunski roman stare škole. 

Neka od najboljih i najzvučnijih imena Holivuda deliće originalne kadrove na velikom platnu, uvlačeći publiku u svoj izmaštani, koloritni svet pun strasti, rizika i igre na život ili smrt! 

Brajs Dalas Hauard (Svet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

Zajedno sa Ejdanom (oskarovac Sem Rokvel), špijunom alergičnim na mačke, Eli (koja sve vreme nosi svog ljubimca u rancu) juri širom sveta kako bi bila korak ispred ubica, dok granica između njenog izmišljenog sveta i realnosti počinje da bledi. 

Vrhunsku glumačku ekipu čine i Henri Kavil (Veštac), Džon Sina (Paklene ulice 10), dobitnica Oskara Arijana DeBos (Priča sa zapadne strane), dobitnica Gremija i pop zvezda Dua Lipa (Barbi), dobitnik Emija i nominovan za Oskara Brajan Kranston (Čista hemija), dobitnica Emija i ikona komedije Ketrin O’Hara (Schitt’s Creek), Sofija Butela(Kingsman: Tajna služba), i legendarni Samjuel L. Džekson. Alfi je Čip, mačka supermodela Klaudije Von.