MX4D sedišta u Cineplexx 4D Delta City

UKLJUČITE SVOJA ČULA I DOŽIVITE CINEPLEXX U ČETVRTOJ DIMENZIJI

Maksimalno uključite svoja čula uz MX4D tehnologiju koja stiže u Cineplexx bioskope! Osetite svaki efekat okoline poput kiše, snega, magle, mirisa… isključivo iz udobne bioskopskefotelje! Od 15.novembra doživite film kao nikada do sada uz revolucionarnu američku tehnologiju ubioskopima Cineplexx 4D Delta City u Beogradu i Cineplexx Promenada u Novom Sadu.

Slika i zvuk više nisu dovoljni! 4D iskustvo je korak napred u doživljaju odlaska u bioskop, koja pozivapubliku na pravu filmsku avanturu. Upravo zato, Cineplexx 4D Delta City će se zajedno sa Cineplexx Promenadom od 15. novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je mogućegledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji.

Najsavremenija tehnologija je u savršenom skladu sa događajima na platnu. Pitate se kako? Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata i njihovom savršenomkombinacijom, koju proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Osetite silu uz moćnu tehnologiju koja ostavlja bez daha! Uživajte u adrenalinskoj groznici dok vam vaša sedišta uz pomoć specijalnih EFX generatora, uzrokuju jače lupanje srca i svojim pokretima dočaravaju jurnjavu automobila. Udišite miris okeanskog vazduha, osetite vetar, kapi kiše i napregnite se da u magli prepoznate junake filma.

Radovi se bliže kraju, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije za sve goste bioskopa. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su, nastavak „Fantastičnih zveri“, sjajne animacije „Grinč“, „Spajdermen – Novi svet“ , „Ralf razbija internet – Razbijač Ralf 2“, neverovatantriler „Lovac ubica“, porodični bajkoviti film „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“, naučno-fantastične avanture„Smrtonosne mašine“ i „Bamblbi“, kao i film koji nam dolazi iz DC univerzuma „Akvamen“ .

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney iWarner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Pripremite se da od 15. novembra osetite i gledate film čitavim telom, jedino u bioskopima Cineplexx 4DDelta City i Cineplexx Promenada.