TRPCL Tvrdjava e1409072124690

Slušajte DJ-a Tom-a Craft-a besplatno na Tvrđavi

Uz kupovinu objedinjene ulaznice za posetu objekata na Beogradskoj tvrđavi (Sahat kulu, Rimski bunar, Kulu Nebojša i Veliki barutni magacin), Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” poklanja i kartu za veliku žurku na Kalemegdanu, koja će se održati 6. septembra 2014. godine.

Velika letnja žurka pod otvorenim nebom – “Tropical Inn”, održaće se na terenima KK Partizan, a publika će biti u prilici da čuje legednardno ime, koje se već 20 godina nalazi na svetskoj DJ sceni – DJ Tom Crraft-a, čuvenog po svog velikom hitu “Lonliness”.

Broj besplatnih ulaznica za veliku žurku je ograničen i deliće se dok traju zalihe. Osim karata za “Tropical Inn”, JP “Beogradska tvrđava” svoje posetioce nastavlja da nagrađuje i vaučerima za krstarenje Savom i Dunavom.

Objedinjena ulaznica za četiri otvorena objekta po ceni od 400 dinara (300 dinara za đake, studente i penzionere) može se kupiti u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji, Kuli Nebojša i Rimskom bunaru, kao i u Turističkom info centru u Knez Mihailovoj broj 5. Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.