RW TOUR 2010 IMG 2225

Šaljite poruke za The Wall i upoznajte Votersa

Ako je muzika Pink Floyda ostavila značajan trag u vašem životu i oduvek ste se divili Rodžeru Votersu, radio B92 i Kombank Arena nude vam jedinstvenu priliku da se susretnete lice u lice sa ovom legendom muzičke scene. Iskoristite priliku da uđete iza scene trenutno najveće muzičko-scenske produkcije na svetu – THE WALL.

Jedan ZID biće srušen u Beogradu, 01.09. u Kombank Areni. Šta biste vi napisali na njemu?! Šaljite vaše poruke za ZID na adresu zid@b92.net. Autori najoriginalnijih dobiće priliku da ih lično kažu Rodžeru Votersu!

Ovo audio-vizuelno remek-delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom u Kombank Areni. “The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Ulaznice za koncert u Srbiji, najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3900 do 7500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.