Cover 001

Šabački letnji festival

Prodaja karata po promotivnim cenama za Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula, počela je danas na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

U prodaju je pušten ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1500 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije.

Od 29. do 31. jula u Šapcu, na prostoru Satrog grada i Šabačke tvrđave, održaće se 14. po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala. Na Jelen Main Stage-u nastupaju Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, Atheist Rap i V.I.P., dok će među zidinama Šabačke tvrđave biti smeštena Party Arena, na kojoj vas očekuju Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan.

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava svakog leta još od 2003. Ove godine je MTV, kao najpoznatiji kanal za mlade na svetu, preuzeo organizaciju 14. po redu izdanja Šabačkog letnjeg festivala. Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a odvijaće se na dve bine – Jelen Main Stage-u i Party Areni, a biće predstavljeni raznovrsni i zanimljivi prateći sadržaji koji će se sastojati od radionica, zona za odmor, food cornera, Guitar Hero kutka, tezgi sa rukotvorinama, straim pločama  sl…