Premijera Kung Fu Pande 3 3D

U susret premijeri sinhronizovanog animiranog filma Kung Fu Panda 3 3D, a u saradnji sa Svetskim fondom za prirodu (WWF), ovog vikenda svi posetioci UŠĆE Shopping Centra imaće jedinstvenu priliku da se zabavljaju i nauče nešto u Pandinom selu.

Pandino selo je izložba na kojoj će svi zainteresovani moći da saznaju nešto više o pandama, jednoj od najugroženijih vrsti na svetu, zatim da se zabave u kreativnom kutku, oprobaju se u video-igrici koju je obezbedio Computerland, osvoje pandastične nagrade i druže se sa maskotom – Kung Fu Pandom.

[su_note note_color=”#edff66″]Premijera filma Kung Fu Panda 3 3D je zakazana 13. marta u 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, dok će se u pojedinim bioskopima naći već od sutra. Na redovnom bioskopskom reperotaru ovaj film kreće od 17. marta.[/su_note]

Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do skrivenog sela, koje je dom jednako nestašnih i smešnih pandi kao što je i sam Po. Ono što će pokvariti ovu idilu jeste zlikovac Kai koji želi da pobedi sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora da se od učenika kung fua transformiše u učitelja ove veštine, i od veselih i smotanih pandi napravi kung fu majstore kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koja će pružiti otpor majstoru Kaju i sprečiti selo od istrebljenja!

Glas glavnom junaku Pou, u srpskoj sinhronizaciji filma dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković. Srđanu Timarovu studio 20th Century Fox poverio je ulogu pričljivog negativca Kaja.U domaćoj sinhronizaciji, glas majstoru kung fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a Furioznu petorku čine Katarina Žutić (Majstor Tigrica), Marko Marković (Majstor Ždral), Milan Tubić (Majstor Bogomoljka), Milan Antonić (Majstor Majmun) i Jelena Petrović (Majstor Zmija). Slobodan Tešić igra lik Gospodina Pinga, a Marija Mikić žensku pandu Mei Mei.

Karte za premijeru filma KUNG FU PANDA 3 3D su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City, a svi posetioci tog bioskopa će istog dana imati priliku da uživaju u druženju sa ekipom filma koja je učestvovala u sinhronizaciji.