avgustovski rucak plakat

Počinje jesenja sezona DKC-a!

Dvorana Kulturnog centra Beograda, koja ove godine obeležava 50 godina rada, od danas, 22. avgusta, zvanično otvara jesenju sezonu.

U terminu od 19 h DKC prikazuje jednu od najboljih italijanskih komedija reditelja Đanija di Gregorija, AVGUSTOVSKI RUČAK. Film govori o samcu pred penzijom koji živi sa majkom od 93 godine i provodi leto u Rimu sa njenim prijateljicama koje će mu poprilično uzburkati život. Nastavak ove komedije, ĐANI I ŽENE biče prikazan u septembru.

U terminu od 21 h prikazujemo američku dramu BILO JEDNOM U BRUKLINU koja u tradiciji najbolje porodično – društvene drame govori o Ircima u Njujorku. Sa puno emocija, ali i surovosti, smeha, nade i nepredvidljivih rešenja.

Kako je ovo godina jubileja Dvorana Kulturnog centra tokom cele godine organizuje brojne programe namenjene svim starosnim i socijalnim grupama, a glavna manifestacija i proslava rođendana održaće se od 18. do 24. septembra pod sloganom BOLJE JE U BIOSKOPU. Očekuje vas bogat multimedijalni program: mini filmski festival, muzički program i izložba Goranke Matić.