Novi album Ane Stanić

Nakon šest godina diskografske pauze, Ana Stanić se vraća na scenu sa novim albumom “Priča za pamćenje” u izdanju kuće Mascom Records. Osim Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, na albumu su sarađivali Mirko Vukomanović, Marko Kon, ali i mlade snage Coby i Rasta.

Prvi singl “Neka gori sve”, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom, zabeležio je veliki uspeh kod publike i za kratko vreme postao hit na radio stanicama.Pre nekoliko nedelja premijerno je prikazan i spot.

Ostajući dosledna sebi i svojoj specifičnoj estetici, ali ujedno i prateći najaktuelnije svetske trendove, Ana je u ovu pesmu uspela da unesekrajnje moderan zvukkoji dominira celim albumomsa ukupno deset novih pesama. Zato će Anini poštovaoci u novim pesmama već na prvo slušanje prepoznati niti koje povezuju celokupan Anin dosadašnji rad, ali i jednu sasvim novu, dublju i zreliju, dimenziju njenog muzičkog izraza.

“Priča za pamćenje” naći će se u prodaji krajem januara, nakon čega će od 7. februara uslediti promotivna i koncertna aktivnost po Srbiji i regionu.