noc pozorista plakat cukarica veci e1415703564530

Noć puna pozorišta

U okviru ovogodišnje Noći pozorišta u Kulturnom centru Čukarica, u subotu 15. novembra predvidjen je bogat program – za sve generacija i svačiji ukus.

Već od 17,30 sati za najmladju publiku biće izvedena USPAVANA LEPOTICA, Dramskog studija BIS. Mjuzikl – bajka rađena je po tekstu Ljubivoja Ršumovića, a režirala ju je Dušice Novaković.

Za ljubitelje dobrog smeha, ali i sve one urbane legende Beograda od 19,30 sati na repertoru će se naći RASTIBUDJILIZOVANE KLEBEZABLE, predstava autora Milana D.Vukotića. Ovu predstavu već gotovo 40 godina i raličitim glumačkim postavama igra ansambl Teatra Levo.

U samom finišu Noći pozorišta na Čukarici u 21,30 premijerno će biti izveden, danas neverovatno aktuelni komad Slavomira Mrožeka, “POLICAJCI”. Režiju potpisuje Jadranka Barzut, a igraju članovi ansampla Pozorišta Učiteljskog fakulteta u Beogradu.

Organizatori Noći pozorišta na Čukarici su: Tangram Centar, Alpe Adria Culture Network u saradnji sa Kulturnim centrom Čukarica i fondacijom Noć pozorišta, a uz podršku Gradske opštine Čukarica.

U Noć pozorišta za sve posetioce obezbedjen je i specijalni popust od 50% na cenu ulaznice, koja sada iznosi simboličnih 200 dinara.