fbpx

Mamula premijerno na FEST-u

Najnoviji film reditelja Milana Todorovića “Mamula” premijeno će biti prikazan našoj publici 8. marta u okviru ovogodišnjeg FEST-a.

Nakon svetski uspešnog filma “Zona mrtvih”, reditelj ostaje u istom žanru dajući nam mističnu i mračnu priču kojoj: “Ne nedostaju ni uzbudljivije akcione sekvence, napete potere niti epske borbe i na kopnu i na moru. Publika će biti uvučena u avanturu filma fantazije, neuobičajenog žanra za domaću kinematografiju”.

 Radnja filma “Mamula” govori o dve američke turistkinje koje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.

Pored Dragana Mićanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Slobodana Stefanovića i Sofije Rajović, u filmu igraju i strani glumci, Kristina Klebe, Natalie Burn i legenda svetskog glumišta Franco Nero.