beton mahala e1433250194655

Još jedan termin za Beton mahalu!

Zbog izuzetno velikog interesovanja obezbedili smo još jedan termin za predstavu Beton mahala u Zvezdara teatru 1.6. u 20h.

Predstava se bavi problemima mladih otvarajući religijska, politička i druga društvena pitanja. Baveći se ovim problemima predstava suštinski govori o ljubavi. Publika u Zvezdara teatru je već nekoliko puta ovacijama i dugim aplauzima nagradila sjajna izvođenja ove predstave.

Ovo je predstava koju ne smete da propustite, jer sigurno niste gledali ništa slično do sada! Predstava koja je u svom gradu zabranjena, ali zato puni pozorišne sale širom regiona!

Trupa Joj evo ih ovi je nastala iz druženja, a postoji i stvara iz potrebe pametnih mladih ljudi da na sav glas govore o svetu koji ih okružuje. Treba ih poslušati jer imaju šta da kažu I to sa neverovatnom energijom!

Produkcija: pozorišna trupa Joj evo ih ovi, Novi Pazar
Reditelji: Rifat Rifatović i Branislav Trifunović

Autori teksta i glumci: DŽANA LJAJIĆ, EMA MURATOVIĆ, AJTANA DRAŽANIN, DRAGA KOSTIĆ, LEJLA BUČAN, AMAR ĆOROVIĆ, NEDIM NEZIROVIĆ I PETAR KOSTIĆ.

Predstava traje 90 minuta.

Za đake i studente obezbedili smo popust od 30% na cenu ulaznice (800 din) uz identifikaciju (đačku knjižicu ili indeks). Cena ulaznice sa popustom je 560 din.