vince fb

Igor Vince najavljuje turneju sa legendarnim Kutijem

Koncertom u Kc Grad Igor Vince najavljuje veliku američku turneju sa legendarnim Femi Kutijem! IGOR VINCE & His Drum, Brass And Keys live nastupaće u subotu, 4. juna od 21h u bašti KC Grada.

Atraktivna visokoenergetska mešavina afrobeata, soula, reggaea, funka i latino muzike.

Internacionalni 9-člani bend baziran u Beogradu koji predvodi višestruko talentovani Igor Vince neće nikoga ostaviti ravnodušnim.
Moćni perkusivni ritmovi, strasne harmonije, upečatljive duvačke linije uz energičan Igorov nastup i dve afro-kubanske igračice su sigurno dobar razlog da 4.juna dođete na veliki koncert benda Igor Vince & His Drum, Brass And Keys u Kc Grad.

Odličnom provodu doprineće i nastup Couple Up dvojca – DJ Shone Alcapone i MC Tommy T (Jamajka), koji su već stekli veliku publiku i prepoznatljivost praveći jedinstvene žurke i pravu afro-karibsku plesnu atmosferu uz dancehall, reggae, afrobeat i soca muziku.

Igor Vince (Beograd) studirao je muziku u Senegalu, Beninu, Maliju, Nigeriji, Etiopiji, Kubi, Francuskoj, Nemačkoj i Srbiji. Kao talentovani perkusionista i multi-instrumentalista nastupao je i išao na turneje sa nekima od najvećih imena svetske muzike danas kao što su Femi Kuti, Keziah Jones,Cheick Tidiane Seck, Fatoumata Diawara, Dean Bowman i Cheikh Lo. 2011. Godine posvetio se solo projektu sa ekipom muzičara iz svih delova planete. Njegov album prvenac „Let’s Do It” na kome gostuju legendarni Femi Kuti, Dean Bowman i Tommy T objavljen je u maju 2015. godine.

Cena karte u pretprodaji 400, na ulazu 500 din.