haunted dancehall specijal 287

Haunted Dancehall specijal

Četvrta epizoda na 20/44

Klub 20/44, Dis-patch kolektiv i Disco Not Disco najavljuju četvrtu epizodu serijala HAUNTED DANCEHALL, koji od prošlog oktobra predstavlja istaknute producente i izvođače posvećene savremenom plesnom zvuku, sa naglaskom na živim nastupima i predstavljanju autora aktivnih u okviru prvog i drugog talasa “dub-techno” žanra. Haunted Dancehall specijal biće održan u petak, 8. februara na 20/44…

Miles Whittaker, koji će se u Beogradu predstaviti posredstvom svog DJ identiteta MLZ, poznat je po autorskim projektima Pendle Coven i Suum Cirque sa kojima tokom poslednjih nekoliko godina potpisuje čitav niz kvalitetnih izdanja.

Pored toga, on čini jednu polovinu zapaženog dua Demdike Stare, koji je pre samo nekoliko dana u okviru Transmedile festivala u Berlinu koncertno predstavio svoj novi materijal, tematski koncert inspirisan filmovima Alejandra Jodorowskog. Kroz ovaj projekat, Miles i Sean Canty uspešno kreiraju autentičan zvučni svet baziran na semplovima okultnih soundtracka, dub atmosferi i besprekornom dizajnu zvuka.

Kao solo izvođač (pod pseudonimima DJ Miles, MLZ ili Millie), Miles kao DJ publici servira ugodno putovanje kroz duboke i mračne ćoškove savremene elektronske plesne produkcije, od vanvremenskih klasika elektronske muzike sve do najsvežijih izdanja iz “low end” spektruma. I sve to isključivo sa vinila, što ne samo da obećava dinamičan set ovog petka u klubu 20/44, već i specifičan kvalitet zvuka koji se sve ređe može iskusiti, zahvaljujući nezaustavljivom naletu prijemčivih proizvoda iz domena digitalnog DJ-inga.

Odgovarajuću domaću podršku kao i svakog puta pružiće rezidenti serijala Schwabe i Moodswinger, dok ovu zabavu posebnim čini i redak nastup Piece of Shh…, beogradskog elektronskog muzičara koji je ujedno i jedan od osnivača Dis-patch kolektiva.

Početak je zakazan za 23h, cena ulaznice je 400 RSD pre ponoći, a zatim 500 RSD posle ponoći.

Naredni Haunted Dancehall specijal zakazan je za 1. mart u KC Dragstor.