gabi novak in concert 03
Gabi Novak

Gabi Novak i Matija Dedić

Legenda hrvatske pop i džez scene, Gabi Novak, nastupiće sa svojim sinom, još jednom džez zvezdom, pijanistom Matijom Dedić, 13. februara u klubu BitefArtCafe.

Ova diva je beskompromisno krčila svoj muzički put, pevajući isključivo i samo ono što voli. Upravo to Gabi smatra tajnom dugovečnosti svoje karijere. Na Bledskom džez festivalu 1958, Gabi je pevala u duetu s Luisom Armstrongom, a 1964. godine dobila je ponudu da peva na zapadnom tržištu, od koje je sama odustala jer nije želela da menja izgled i muziku samo radi komercijalnog uspeha.

Koncerti za mali broj odabranih obožavatelja su najveća ljubav i specijalnost Gabi Novak, a svi posetioci koncerta će imati priliku da uživaju u njenim hitovima kao što su: “On me voli na svoj način”, “Kuća za ptice”, “Pusti me da spavam” i mnogim drugim…

Nakon koncerta Arsena i Matije Dedić i intimne i porodične atmosfere koja je obavila BitefArtCafe te večeri, možemo se samo još više radovati novom susretu sa Matijom i njegovim ingenioznim klavirskim deonicama.

Karte će se prodavati svakog radnog dana od 18-22h u klubu BitefArtCafe, skver Mire Trailović.

Cena karte u pretprodaji: 1500rsd