E Prime Experience beli Miss Stills Photography

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Popularnost električnih bicikala raste iz meseca u mesec iz godine u godinu i prema poslednjim istraživanjima galopirajući rast njihove prodaje na globalnom nivou očekuje se u narednih nekoliko godina.

U EU se godišnje proizvede nešto preko dva miliona električnih bicikala i gotovo svi oni sa lakoćom nađu put do svojih kupaca. Različitih oblika i prilagođeni različitim potrebama električni bicikli mogu da donesu ne samo dobru zabavu i udobnu vožnju, već svoju primenu mogu da nađu i u privredi, naročito direktnoj prodaji proizvoda i popularizaciji različitih usluga. Domaća kompanija E prime jedini je proizvođač električnih bicikala na ovim prostorima i ime iza koga stoje sjajna rešenja i ozbiljne inovacije na ovom polju. 

Naša ideja je da ubrzo pored domaćeg tržišta električne bicikle koje razvijamo i proizvodimo ovde ponudimo i tržištu regiona, kao i tržištu starog kontinenta. Imamo odlična i veoma konkurentna rešenja koja poštuju sve propisane visoke standarde EU i koja rame uz rame mogu da stanu sa najvećim proizvođačima ovih dvotočkaša na planeti. Naši proizvodi su jedinstveni i drugačiji od ostalih dostupnih rešenja i to je upravo naša velika prednost koju želimo da iskoristimo kada je reč o plasmanu proizvoda na inostrano tržište.

Milan Manojlović, E prime

Čelni ljudi kompanije E prime kažu kako je ista nastala sticajem okolnosti, odnosno iz hobija vlasnika da naprave nekoliko prototipova električnih bicikala za svoje potrebe. Kako su se prototipovi pokazali odlično u praksi, tako je usledilo njihovo izlaganje na sajmu automobila i motora u Beogradu pre 4 godine kada su isti izazvali veliko interesovanje potencijalnih kupaca i medija. Ostalo je sada već istorija. Ljubav prema električnim biciklima i hobi ubrzo su postali posao, a prvi komercijalni modeli su napravili odličan uspeh na tržitu. Aktuelna ponuda E prime električnih bicikala je veoma zanimljiva, a s početkom nove sezone svetlost dana će ugledati i novi modeli električnih bicikala Effecto i Effecta, kao i višenamenski električni tricikl.

Više o kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.

Foto: Miss Stills Photography